Testa att smaksätta kaffet med kaffesirap som är till för att ge godare kaffe

Man kan bli lite trött på att alltid dricka kaffet på samma vis. Detta särskilt om man dricker flera koppar om dagen. För att piffa upp smaken och få en annorlunda dryck så kan man använda sig av kaffesirap som ger smaksatt kaffe. Mitt på dagen så kanske man inte kan blanda whiskey i kaffet och det kanske heller inte passar att hälla på med grädde. Då kan en arom med Irish Cream smak bli den perfekta lösningen!

Häll på med kaffesirap för att få en kopp kaffe du blir riktigt glad av

Man blir glad av att dricka smaksatt kaffe för det är lite annorlunda. Med sockerfria smakessenser för kaffe så behöver man inte oroa sig för att det här på något sätt skulle vara en fara för vikten. Man kanske rentav kan låta bli sockret om man får lite mer smak på kaffet och då blir det ju nyttigare.

Men man kan inte säga att kaffesirapen i första hand är till för att gå ner i vikt. Tanken är snarare att det ska bli roligare att dricka kaffet. Från Aromhuset så får man många olika sockerfria smaker så det är enkelt att hitta den smak som man tycker bäst om. Det här är kaffearomer som man lätt kan beställa online och få hem i brevlådan.

Drick smaksatt kaffe på jobbet och inte bara hemma

Kaffe med smak är inte något som man bara kan njuta av hemma. Man kan ju lätt ta med sig smakessenser till jobbet och hälla på en skvätt då man brygger kaffe. Man får dock vara beredd på att medarbetare kommer att vilja smaka och det här kan leda till aromen snabbt är slut varpå man får beställa nytt.

Kaffesirap kaffearomer för smaksättning av kaffe

De aromer som man använder för att smaksätta kaffet är hushållsaromer som man kan använda till annat. Man kan till exempel smaksätta vispgrädde med samma typ av arom. Det blir ju kanongott att servera en kaka som har dekorerats med smaksatt grädde med kaffe som har smaksatts på samma vis.

Hitta de smaker som du tycker bäst om för bättre kaffe

En del kanske rynkar på näsan då de ser melon som smak till kaffet och visst, det här är kanske lite väl innovativt. Det som är bra med kaffesirap och aromer är att de kommer med olika smak. Du kan beställa det som du med säkerhet vet att du kommer att gilla tillsammans med något som verkar intressant.

Den här typen av aromer kostar inte mycket så även om du drar en nitlott så är det inte så mycket att fundera på. Du kan ju använda smaken som inte fungerade till kaffet till annat som till exempel till vispgrädde, te, filmjölk, yoghurt och bakverk.

Vill du prova något annorlunda med väldigt mycket smak så testa eterisk olja på droppflaska. En enda droppe – flaskan räcker länge, länge. Stjärnanisolja smakar som Kungen av Danmark karameller, en spännande smak i kaffe och hemlagat godis. Outspädd eterisk olja finns på allt-fraktfritt.se.

Om du ännu inte har börjat testa med smak på kaffet så är det hög tid att du gör det. Melon till frukost, hasselnöt innan lunch, och så choklad till eftermiddagsfikan. Med aromerna så blir det alltid lite extra spännande att dricka en kopp kaffe.